Om WOW Effect

Effekten bliver garanteret WOW!

WOW Effect

WOW Effect ligger i København og tæt på de mest eksklusive forretninger, caféer og restauranter. Når du kommer ind i vores klinik, får du en følelse af velvære og en garanteret god behandling. Vores mål i klinikken er nemlig, at du går herfra med en WOW-effekt. Derfor benytter vi os i WOW Effect af de nyeste innovative udstyr inden for Laser behandlinger og Permanent Makeup behandlinger for at sikre dig det bedste slutresultat.

Hos WOW Effect vil vores erfarne Sygeplejerske, Permanent Makeup artist og Makeup artist sørge for at du føler dig tryg under hele behandlingsforløbet ved at holde dig informeret undervejs. Gennem høj sikkerhed og hygiejne kan vi i WOW Effect sikre dig et absolut gennemført og fremragende resultat.

Effekten bliver garanteret WOW!

Sygeplejerske

Lida Jørgensen er uddannet Sygeplejerske, Makeup artist og Permanent Makeup artist. Hun har taget uddannelse hos firmaer”Nouveau Contour”, ”Phibrows” og “Golden Eye”, som stiller meget høje krav til uddannelsen, hvilket sikrer dig, at du får den mest professionelle behandling. Lida deltager løbende i kurser, konferencer og messer for at holde sig opdateret angående nye teknikker og spændende muligheder inden for sit fag. Det gør hun af interesse for fortsat at kunne give sine kunder den mest kvalificerede behandling i WOW Effect.

Lida har flere års erfaring med Permanent makeup behandlinger.

Det er vigtigt for Lida, at kunderne føler sig trygge under hele behandlingsforløbet, og derfor sørger hun for at holde kunderne informeret undervejs. Når Lida rådgiver sine kunder, gør hun det ud fra et ønske om at skabe det bedste slutresultat, imødekomme kundens ønsker og samtidig bibeholde vedkommendes individuelle træk og naturlige udstråling.

Ansvarshavende læge

Dr. Ali Tareen er uddannet speciallæge i dermatologi og ansvarshavende læge på klinikken.

Han har tidl. arbejdet som speciallæge på Hudafdelingen OUH, hvor han har stået for oplæring af kollegaer i laser og kirurgiske behandlinger. Han trækker desuden erfaring med sig fra privathospitaler og flere større hospitalsafdelinger i Danmark.

Ali deltager i internationale kongresser og er up to date med de nyeste trends. Han holder jævnligt undervisning i særligt laser behandlinger.

Book en tid online

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig