Areola

Vi er eksperter i rekonstruktion af areola

Areola

Areola er en brystvorte rekonstruktion. Det gøres ved hjælp af en permanent makeup behandling, som er en kosmetisk mikropigmentering, der også kaldes for en medicinsk tatovering.

Vi er eksperter i rekonstruktion af areola

Areola rekonstruktion med 3D effekt egner sig til både dem, der har været gennem et bryst cancer forløb, eller dem, der har foretaget brystreduktion eller brystløft.

Ved anvendelse af en specifik nål konfiguration deponerer vi i WOW Effect omhyggeligt hudvenlige pigmenter lige under overfladen af huden og rekonstruerer brystvorten.

Areola er en permanent makeup teknik som er en avanceret kunstnerisk skyggelægning.

Jeg kan til enhver tid anbefale Lida

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

Mulighederne er mange

Hvis du i brystvorten mangler pigment eller er ikke så glad for formen på din areola kan den rette farvning giver din areola en naturlig 3d-effekt.

Vi kan med vores mange års erfaring med rekonstruktion af areola sikre at du får et resultat der matcher din nuværende areola i både farve og form.

Som led i Areola Permanent makeup behandlingen kan vi også bidrage til at camouflere de ar, der er blevet efterladt efter din operation. Uanset om arrene er på eller omkring areola eller i andre områder af brystet, så er vi i stand til at implementere farve matchet pigment, for at hjælpe det med at blende ind i baggrunden. Hos WOW Effect er vi i stand til at lysne dine mørke areola efter graviditet og amning, så brystvorterne få lidt mere lyserøde toner.

Du skal være indstillet på, at der kræves flere behandlinger for at opnå det perfekte resultat. Der vil være noget midlertidigt hævelse og rødme lige efter areola rekonstruktionsbehandlingen. Det vil tage nogle dage før det aftager alt efter hvor på brystet behandlingen er foretaget.

Lige efter din permanent makeup procedure vil farven være stærkere sammenlignet med hvordan den i sidste ende ser ud. Inden for få dage vil farven på brystvorten begynde at fade og blive lysere, så den påtænkte skygge kan opnås. Man bør ikke bruge sminke på den pigmenterede hud i syv dage efter hver session.

Kontakt os for uforpligtende snak

Har du spørgsmål til medicinsk pigmentering? Vores kosmetiske sygeplejerske står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Vores fokus er på din tryghed.
Du kan kontakte os på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.