Eyeliner

Permanent eyeliner makeup hos WOW Effect

Eyeliner

Ønsker du også at se ekstra skarp ud? Med en permanent eyeliner makeup hos WOW Effect sættes den ekstra prik over i’et. Vi har flere forskellige muligheder inden for permanent eyeliner, så du kan vælge lige præcis den som passer til dig.

Permanent eyeliner lavet af professionelle

Hos WOW Effect er vi eksperter i at lave eyeliner som permanent makeup. For mange er det skræmmende at få lavet. Vi kan dog gøre opmærksom på, at det er en behandling, der hverken er farligere eller mere smertefuld end vores andre behandlinger. Du vil under hele behandlingen have smurt bedøvelsescreme på. Reaktionen fra vores kunder er ofte, at de er overrasket over det ikke gør mere ondt, end det gør. Du skal være opmærksom på, at eyeliner bliver påført et meget følsomt område omkring øjne. Det vil medføre, at dine øjenomgivelser vil hæve mere end ved andre behandlinger. Det kan se lidt voldsomt ud i dagene efter, men det er helt normalt. Alle behandlinger bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring i branchen.

Jeg kan til enhver tid anbefale Lida

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

Forskellige muligheder

Når du vælger en eyeliner med permanent Makeup, kan du vælge, om du vil have behandlingen udført som en tynd streg langs vippekanten (den klassiske / almindelige eyeliner), mellem vipperne (vippefortætning) eller med ekstra bredde på øjenlåget ” wing”. Du kan altså kombinere den Permanent makeup behandling med vippefortætning, almindelige eyeliner eller pixelering på det nedre øjenlåg. Når du træder ind i vores flotte klinik, vil du altid blive mødt med et smil. Din tryghed er det vigtigste. Vi gør derfor en dyd ud af at informere vores kunder meget grundigt, inden vi foretager nogle former for behandlinger.

Vi tilbyder også:

Kontakt os for uforpligtende snak

Er du i tvivl om, hvorvidt eyeliner som permanent makeup er noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have.
Vi har fokus på at yde en god kundeservice. Du kan kontakte os på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.