Lipliner

Permanent makeup Lipliner behandling

Lipliner

Der kan godt være mange grunde til at du interesserer dig for Permanent makeup Lipliner behandling. Hvis du synes, du har meget tynde læber, eller du ønsker at markere dine læber, er permanent Makeup Lipliner behandling lige den perfekte løsning for dig. Det kan være at du er utilfreds med formen af dine læber og vil gerne have at dine læber skal se mere symmetrisk ud. Med alderen mister vi både pigmenter i vores læber og de mister deres form og konturer. Så er lipliner permanent make up behandling perfekt til dig.

Vi sørger for markeret læber med permanent Lipliner

Ønsker du læber, som du ikke skal tegne op med læbestift, hele tiden så er permanent Lipliner den perfekte løsning. Med alderen mister dine læber pigment og fylde. Her vil Lipliner behandlingen være perfekt. Vi kan både tilføje form og pigment til dine læber. Vi har mange forskellige pigmenter farver. Vi kan med garanti finde en farve, der passer perfekt til dine læber. Vi kan give dig læber, der aldrig mister farven samtidig med, at du slipper for læbestift på tænderne. Har du spørgsmål til Lipliner behandlingen, så tøv ikke med at kontakte os.

Jeg kan til enhver tid anbefale Lida

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

Kunderne er i centrum

Når du træder ind på vores klinik, vil du altid blive mødt med et smil. Vi går højt op i, at vores kunder føler sig trygge. Du vil derfor altid modtage grundig information om alle vores behandlinger, så du ved, præcist hvad en behandling indebærer. Når du skal have lavet Lipliner, vil behandlingen altid blive foretaget af en kosmetisk sygeplejerske med mange års erfaring i branchen. Vi er registreret hos sikkerhedsstyrelsen, hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg, når du modtager en behandlings hos os. Vi lever af glade og tilfredse kunder. Vi starter derfor altid ud med en dialog, hvor vi snakker om dine præferencer og ønsker. Det gør, at vi kan levere et resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi tilbyder også:

Kontakt os for uforpligtende snak

Har du spørgsmål til vores Lipliner behandling? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi sørger for, at du som kunde altid kan være tryg med god ro i maven. Du kan kontakte os på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.