Ar Camouflage

I WOW Effect kan vi camouflere dine ar

Ar Camouflage

I WOW Effect kan vi camouflere dine ar, strækmærker, ar efter plastikoperationer eller mommy makeover med medicinsk tatovering også kaldet medicinsk pigmentering. Pigmentforandringer, ar efter ansigtsløft eller læbespalte kan meget nemt behandles med permanent makeup, hvis pigmentforandringerne er lysere end din hudtone, og varige, enten medfødte eller pga. tilstande som fx. vitiligo. Vitiligo skal være stillestående i mere end to år for at sikre et jævnt langvarigt resultat.

AR camouflage lavet af professionelle

Vi i WOW Effect vurderer arret i under en forudgående gratis og uforbindende konsultation. I begyndelsen af hver camouflage behandling vælger vi en farve, der passer bedst til din naturlige hudtone. Så deponerer vi ved hjælp af en speciel nål konfiguration et naturligt mineral baseret pigment i og omkring arret for at matche den naturlige hudfarve. Pigmentet aflejres i arret, indtil den ønskede farve og subtile skygge opnås. Arrene skal dog mindst være to år gamle, og farven må ikke være røde, men lidt lysere end din hudtone. I WOW Effect behandler vi ikke dine ar hvis du ikke har tendens til keloid ardannelse.

Jeg kan til enhver tid anbefale Lida

Hun er omhyggelig, lyttende og meget professionel. Jeg synes også at Lida er meget fleksibel, for da jeg ikke kunne finde en tid online, valgte hun at komme på klinikken for min skyld efter en lang kursusdag. Jeg kan til enhver tid anbefale Lida.

Isabella

Vores anbefalinger

Vi anbefaler at du ikke tage sol eller bruge selvbruner creme i mindst 1 måneds inden din medicinsk tatovering behandling. Dette er for at sikre at vores pigmenter matcher din naturlige hudtone. Dette betyder at der vil komme farveforandringer hvis din hudtone bliver mørkere som følge af soldyrkning, idet den farve vi har camoufleret dit ar med vil blive den samme.

Camouflage behandling kan anvendes til at skjule ar på ansigtet eller andetsteds på kroppen. Det holder op til tre år på huden.

Det kan kræve flere behandlinger at opnå et godt resultat afhængig af placeringen og sværhedsgraden af det område der skal behandles med permanent makeup.

Selve processen

Under hver session deponeres pigmentet i huden øverste lag som vil formindske synligheden af dine ar. Nogle pigmenter vil blive frastødt, derfor er en række sessioner nødvendige, for at blende farven i og omkring arret, så den matcher din naturlige hudfarve. Hver session er planlagt fire til seks uger fra hinanden. Der vil være noget midlertidigt hævelse og rødme lige efter din behandling, som vil tage flere dage at forsvinde afhængigt af hvilket område af kroppen, hvor meget pigment der påføres, din alder, livsstil, hormonelle forandringer, sol eksponering samt hudens generelle sundhed.

Kontakt os for uforpligtende snak

Kontakt vores kosmetiske sygeplejerske, som står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have omkring ar camouflage.
Vores fokus er på din tryghed. Du kan kontakte os på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.