Microblading

Hos WOW Effect er du i trygge hænder når det kommer til microblading.

Microblading

Microblading bryn teknik betyder, at vi fylder de områder i dine bryn, hvor du mangler hår med små naturligt udseende hårstrå som ligner dine egne brynhår. Metoden kan også bruges til at give dine bryn mere fyld eller gøre dem mere markerede på en naturligt og diskret måde.

Specialister i Microblading

Hos WOW Effect er du i trygge hænder når det kommer til microblading. Vi bestræber os på at opfylde dine specifikke ønsker med hensyn til form, farve og facon. Vi spørger altid om den måde du selv plejer at tegne dine bryn og om du har nogle billeder som gerne vil vise os til inspiration.

Dine øjenbryn er dit ansigts mest afgørende træk, og derfor er det også vigtigt, at de komplimenterer dit ansigt. Dine øjenbryn indrammer dit ansigt, fremhæver dine øjne og forstærker din individuelle udstråling. Øjenbrynene er også afgørende for at give dit ansigt symmetri, og det er op til os på klinikken at finde frem til den form, som passer dig og dit ansigt bedst. Vi vil også nøje overveje, hvilke nuancer dine øjenbryn skal have, for at du får det flotteste resultat.

Vi bruger meget tid på opmåling og optegning, og finder sammen med dig den form der passer til dig, din ansigtsform og knoglestruktur. Vi giver altid en grundig og professionel rådgivning forud for behandlingen, og informerer dig løbende under hele behandlingsforløbet. Vi begynder først med den egentlige Microblading procedure, når du har godkendt formen.

Normalt består en Microblading bryn / Hairstrokes forløbsbehandling af:

  • Første behandling: Opmåling, optegning, design af form og behandling.
  • Anden behandling: Touch-up inden for 4-6 uger. Rettelser og opfyld af farve om nødvendigt (obligatorisk).
  • Tredje behandling: Touch-up inden for 4-6 uger. Rettelser og opfyld af farve om nødvendigt (anbefalet).

Jeg kan varmt anbefale Lida og hendes klinik

Jeg besluttede mig for nylig (efter lange overvejelser) endelig at kaste mig ud i micro blading. Jeg er meget lys, så jeg var ret nervøs for, om det kunne komme til at se for voldsomt eller unaturligt ud, men jeg var meget imponeret over Lidas tilgang. Hun havde masser af forståelse for mine ønsker og var meget opmærksom på at holde det let og naturligt. Jeg følte mig tryg ved at bede om små rettelser efter behandlingen, og hun lagde mig tålmodigt og fuld af forståelse ned igen to-tre gange for at finpudse mine bryn.
Jeg har stor tiltro til Lidas evner og professionalisme og kan varmt anbefale hende og hendes klinik.

Susanne

Fire muligheder inden for brynteknikker

Når man ønsker at få lavet bryn, er det godt at kende til de forskellige teknikker. Vi tager altid højde for, hvad der passer bedst til dine rutiner, ønsker og ansigtets struktur. Vi laver både microblading, powderbrows og kombinationsbehandling.

  • Hairstrokes / Microblading / 3d bryn er den perfekte løsning til dem, der har normal eller tør hudtype og ønsker et naturlig look. Holdbarheden er dog kortere end de andre teknikker.
  • Powderbrows er ideel til dem, der er vant til at tegne deres bryn op og ønsker et markant look. Den er egnet til dem der har fedtet hud, og dem der holder dårligt på farve. Den teknik holder længere end 3d bryn.
  • Fashion Powderbrows er et let pudderagtig optegnet bryn, der giver et naturligt look. Den teknik er perfekt til de hudtyper, der ikke kan have Hairstrokes.
  • Kombinationsbehandling / Hybrid Brows / Phifusion er egnet til dem der har sparsome bryn eller mangler del af brynet. Den teknik giver visuelt mere volumen og fylde.

Hvad er microblading?

Når du får lavet bryn med microbladingteknikken, betyder det, at vi fylder de områder i dine bryn, hvor du mangler hår med små naturligt udseende hårstrå. Metoden kan også bruges til at give dine bryn mere fyld eller gøre dem mere markerede på en naturligt og diskret måde.

Ved hjælp af et “lille, sterilt engangs blad”-Microblade”, ridser vi blidt hårstrå formede “strokes” i det øverste hudlag af brynene, og deponerer farvepigmenter i. Vi bruger REACH-Conform pigmenter, der både er allergitestede og fri for jerndioxider. Behandlingen giver en 3d-effekt ( 3 dimensionel effekt ), derfor kaldes det 3Dbryn/3DBrows, som minder meget om brynets naturlige opbygning. Denne 3d effekt ved 3d øjenbryn/Hairstrokes giver et flot, lidt markant, men stadig meget naturligt resultat.

Forvent et perfekt resultat hos os

Microblading bryn er den manuelle metode, hvor farven ved hjælp af “Microblade” deponeres i huden ud fra PhiBrows metoden, udviklet af den verdens kendte artist Branko Babic. For at måtte bruge navnet PhiBrows skal artistens arbejde opfylde hans kriterier, dvs brynet skal være optegnet ud fra den gyldne ratio, samt tilpasset individuelt til den enkelte kundes knoglestruktur, samt teknikken og design skal være perfekt. Metoden kaldes også “3D Bryn / Hairstrokes” . Med denne teknik laver vi med blide tryk ultrafine hårstrå, som man faktisk ikke kan skelne fra de virkelige hårstrå på brynene. Et meget detaljeret stykke arbejde, som vil give dig et naturligt og smukt bryn. Hvis du ønsker at få lavet bryn med denne metode, kan du trygt booke en tid hos os.

Få bryn lavet manuelt eller maskinelt

Hos WOW Effect skelner vi mellem den manuelle metode (microblading) og maskinelle metode (powderbrows). Med den maskinelle metode benytter vi vores computerstyrede “Nouveau contour Intelligent maskine”. Både den maskinelle 3d metode “hairstrokes” og den manuelle metode ” Microblading” er ideel til dem, der ikke har mange hår eller har nogle huller i brynet fra naturens side. Ved hjælp af 3d metoden kan man skabe et naturligt og fyldigt øjenbryn. Hos WOW effect kan man kombinere 3d bryn med en let skygge lægning “Powder” med vores computerstyrede maskine, for at skabe en mere fyldig og markant og dog stadig naturlig effekt. Den kombinationsbehandling hedder “Hybrid Brows”. Mulighederne er mange, men der findes kun én løsning til dig. Derfor gør vi en dyd ud af at finde lige præcis den kombination, som passer til dine behov og ønsker.

Kontakt os for uforpligtende snak

Kontakt os nu med eventuelle spørgsmål på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk.
Hvis du er klar til at få en tid, kan du nemt booke det online her på siden.