Finansiering

Gennem vores samarbejdspartner: Sundhed+, kan du nu finansiere dine behandlinger hos WOW Effect

Finansiering

Gennem vores samarbejdspartner: Sundhed+, kan du nu finansiere dine behandlinger hos WOW Effect.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om en Sundhed+ Kredit, og du vil få svar med det samme om du også er godkendt. Du binder dig ikke til noget, og kan til enhver tid opsige det igen.

Bevilling

Du vil blive bevilget mellem 3.000 kr. og 50.000 kr., afhængig af din økonomi,
som du selv bestemmer hvor meget du vil bruge af, samt hvor lang periode du vil betale tilbage over (mellem 24 og 60 måneder).
Som medlem af Sundhed+, får du adgang til eksklusive tilbud fra sundhedsbehandlere blandt flere end 10.000 behandlingssteder i Danmark,. Og med enSundhed+ Kredit, kan du nemt og bekvemt dele betalingen for dine sundhedsydelser op i mindre, overskuelige bidder.

Du betaler kun hvis du får tildelt en sundhed+ kredit, og vælger at gøre brug af den, og du betaler ikke noget løbende kontingent eller abonnement for at have adgang til kreditten. Alt hvad du har af omkostninger er en fast debitorrente og et betalingsgebyr på 5 % når du benytter kreditten.

Ansøg om en Sundhed+ Kredit

Låne-eksempel

Du finansierer en sundhedsbehandling på 5.000 kroner med din Sundhed+ Kredit, og vælger en løbetid på 48 måneder. Du er blevet tildelt en fast debitorrente på 12,95%. Din månedlige ydelse vil i så fald være 139 kroner, de samlede kreditomkostninger i betalingsaftalens løbetid udgør 1.685 kroner, og den samlede tilbagebetaling bliver 6.685 kroner. ÅOP: 16.96 %.

Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hvordan bliver jeg medlem af Sundhed+?

Hvis dette lyder som noget for dig, kan du trykke her for at læse mere.

Book en tid online

Med vores online booking kan du nemt og elegant booke din tid, inden en anden “stjæler” den fra dig