Permanent hårfjerning

Vi bruger en diode laser, der fjerner hår uden at give røde knopper

Permanent hårfjerning

Rigtig mange bruger meget tid på at fjerne uønsket hårvækst fra forskellige områder på kroppen. Det kan du slippe får med permanent hårfjerning. Vi bruger en diode laser, der fjerner hår uden at give røde knopper.

Slip for uønsket hårvækst med permanent hårfjerning

Rigtig mange bruger meget tid på at fjerne uønsket hårvækst fra forskellige områder på kroppen. Det kan du slippe får med permanent hårfjerning. Vi bruger en diode laser, der fjerner hår uden at give røde knopper. Vi fjerner hår på både mænd og kvinder. Mange mænd er fx utilfredse med hår på ryggen og brystkassen. Vi kan fjerne hårvækst hos kunder med alle slags hud- og hårtyper. Vi tilbyder en skånsom behandling. Hvor mange behandlinger du skal have, kommer an på din hud- og hårtype. Vi laver et skræddersyet forløb, der matcher dine behov. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er specialister i at fjerne hår med laser. Alle behandlinger bliver udført af en kosmetisk sygeplejerske. Vi lever fuldt ud op til alle lovkrav.

Jeg kan varmt anbefale Lida og hendes klinik

Jeg besluttede mig for nylig (efter lange overvejelser) endelig at kaste mig ud i micro blading. Jeg er meget lys, så jeg var ret nervøs for, om det kunne komme til at se for voldsomt eller unaturligt ud, men jeg var meget imponeret over Lidas tilgang. Hun havde masser af forståelse for mine ønsker og var meget opmærksom på at holde det let og naturligt. Jeg følte mig tryg ved at bede om små rettelser efter behandlingen, og hun lagde mig tålmodigt og fuld af forståelse ned igen to-tre gange for at finpudse mine bryn.
Jeg har stor tiltro til Lidas evner og professionalisme og kan varmt anbefale hende og hendes klinik.

Susanne

Vi har fokus på kundernes tryghed

Hos WOW Effect går vi højt op i at skabe nogle trygge rammer for vores kunder. Vi vil besvare alle dine spørgsmål samt give dig et klart overblik over selve processen. Permanent hårfjerning behøver ikke være en en ubehagelig oplevelse. Vores laser er udviklet til at give en så skånsom behandling som muligt. Vi sørger, for du er fuldt ud informeret om alt, inden vi begynder en permanent hårfjerning. Du vil modtage alt den lovpligtige information, du skal have, inden du modtager en laserbehandling hos os.

Skånsom laser

Vores Diode laser med 3-wave teknologi med SHU funktion muliggør laser behandling med tre forskellige Nanometer. Laser maskinen er derfor meget effektiv både mod mørkt hår på lys hud, som de fleste traditionelle laser hårfjerning maskiner, men også mod lyse, grå og røde hår. Diodelaseren fungerer således på alle hårfarver, både de mørke og de lyse, og hudtyper, både den mørke og den lyse. Vores avancerede laser maskine til permanent hårfjerning fjerner hår i den aktive vækstfase ved at eliminere hårfolliklerne permanent i hårsækken.

WOW Effect er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Det er din garanti for en professionel og tryg behandling.

1. Inden Laserbehandling

Forud for laserbehandling til permanent hårfjerning er det lovpligtig, at du har modtaget både mundtlig og mere uddybende skriftlig information under en konsultation. I WOW Effect er en konsultation for fjernelse af uønsket hårvækst uforpligtende og gratis hos vores erfarne kosmetiske sygeplejerske. Ifølge Sundhedsstyrelsen kan du, hvis du ønsker, udføre permanent hårfjerning med laser direkte efter denne konsultation på den samme dag.

Under konsultationen er det vigtigt, at du oplyser sygeplejersken korrekt om, hvornår du sidst har taget sol eller, om du har tendens til hyperpigmentering. Hvis du glemmer at fortælle, at du har været udsat for sol, er der en risiko for skader, som normalt ikke sker ved laser hårfjerning. Forud for behandling bedes du være glatbarberet i det område, hvor du skal have behandling.

2. Under Laser behandling

Behandlingstiden med laser er afhængig af området. Vores avancerede maskines køleelementer i selve hovedet sikrer en behagelig laserbehandling uden oplevelse af smerter eller ubehag, men på nogle områder kan du mærke små niv. Vores lasermaskine er meget skånsom for huden, derfor er risikoen for hudirritationer i form af rødme og hævelse vil være mindre. Du kan få mindre forbrændinger, hvis du får sol op til eller efter din laser behandling.

3. Efter Laserbehandling

Hårfjerning med laser er heldigvis en behandling, der ikke sætter, grænser for dit dagligdags liv i de efterfølgende dage. Området skal dog skånes for sol efter laserbehandlingerne og skal dækkes med solcreme. WOW Effect gør dig opmærksom på, at permanent hårfjerning med laser ikke virker efter en enkelt behandling. Det kræver typisk 4-10 laserbehandlinger, før du er hårfri. Efterbehandlingerne med laser skal gentages 6-8 uger for at ramme de inaktive hårfollikler.

Laserbehandling hvis du har tatovering

Der er intet til hinder for at få hårfjerning med laser, selvom du har tatoveringer. Det er dog utroligt vigtigt for din sikkerhed, at området med en tatovering ikke blive behandlet med laser. Laser til hårfjerning kan nemlig ikke se forskel på det pigment, der er i tatovering og det, der er i hårsækken. Derfor kan du få alvorlige forbrændinger på det tatoverede område, hvis laseren til hårfjerning rammer dette område.

Kontakt os for uforpligtende snak

Vores dygtige behandler står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring hårfjerning.
Vi giver altid ærlig og kompetent vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Du kan kontakte os på telefon 93 97 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk.