Tattoo fjernelse

Fortryder du den tatovering du fik på en dejlig ferie eller er din tatovering ikke længere så meningsfuld som da du fik den?

Tattoo fjernelse

Fortryder du den tatovering du fik på en dejlig ferie eller er din tatovering ikke længere så meningsfuld som da du fik den? Måske har dit Permanent Makeup bryn ikke længere den form og farve som de engang havde. I WOW Effect kan vi hjælpe dig med at fjerne dine tatoveringer både de klassiske tatoveringer, de kosmetiske tatoveringer (Permanent Makeup eller Semipermanent Makeup), de Asfalt-tatoveringer og Medicinske tatoveringer med laser.

Professionel og sikker tattoo fjernelse med Pico Laser

Har du tatoveringer, som du gerne vil have fjernet? Hos WOW Effect er vi eksperter i tattoo fjernelse med laser. Vi fjerner alt lige fra klassiske tatoveringer til permanent makeup. Vi er registret hos styrelsen for patientsikkerhed. Det sikrer, at du som kunde hos os kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi benytter en Pico Laser til tattoo fjernelse. Vi lægger vægt på, at det skal være en så behagelig oplevelse som muligt. En god forundersøgelse er med til at skabe tryghed. Vi lægger vægt på en god dialog, hvor du ville kunne få svar på dine spørgsmål.

Jeg kan varmt anbefale Lida og hendes klinik

Jeg besluttede mig for nylig (efter lange overvejelser) endelig at kaste mig ud i micro blading. Jeg er meget lys, så jeg var ret nervøs for, om det kunne komme til at se for voldsomt eller unaturligt ud, men jeg var meget imponeret over Lidas tilgang. Hun havde masser af forståelse for mine ønsker og var meget opmærksom på at holde det let og naturligt. Jeg følte mig tryg ved at bede om små rettelser efter behandlingen, og hun lagde mig tålmodigt og fuld af forståelse ned igen to-tre gange for at finpudse mine bryn.
Jeg har stor tiltro til Lidas evner og professionalisme og kan varmt anbefale hende og hendes klinik.

Susanne

Kosmetisk sygeplejerske tager hånd om kunderne

Hos WOW Effect vil alt arbejde blive udført af en Kosmetisk sygeplejerske. Inden en laserbehandling vil du få tilsendt oplysninger omkring selve behandlingen og hvilke forholdsregler du skal tage før en behandling. Vi går ind for fuld gennemsigtighed i alt arbejde. Du kan få besvaret alle de spørgsmål, du måtte have. Du vil selvfølgelig få taget billeder før alle behandlinger, så du kan se forskellen fra, før du begyndte et forløb. Alle kunder er forskellige, vi vil derfor i samarbejde med dig planlægge et forløb, som er skræddersyet dig og dine behov.

Sikker tatoveringsfjernelse med Pico Laser

Din sikkerhed er vigtigst for os i WOW Effect, derfor anbefaler vi at du inden du bestemmer dig for at fjerne din tatovering med laser, altid spørge ind til hvilket laserudstyr klinikken anvender, og om klinikken er registreret hos Styrelsen for patientsikkerhed. Tattoo fjernelse med laserteknologi er en forholdsvis ny metode, og det betyder, at området ikke er reguleret med lovgivning. En hvilken som helst kan starte op og tilbyde tatoveringsfjernelse med laser uden den rette uddannelse, udstyr eller autorisation. Du skal derfor være ekstra opmærksom og kritisk, når du vælger den klinik der tilbyder tattoo fjernelse med laser. For din egen sikkerhed og et bedre resultatet er det vigtigt at at du i det mindste bliver behandlet med den nyeste og mest sikre og effektive teknologi. Det kan være fristende at vælge den billigste løsning, men lad ikke prisen for laserbehandlingen vinde over din egen sikkerhed og resultatet.

I WOW Effect udfører vi tattoo fjernelse med Pico Laser. Vi tilbyder dig altid en gratis og helt uforpligtende konsultation, som udføres af en kosmetisk sygeplejerske med efteruddannelse i tatoveringsfjernelse.

Sådan fjerner vi tatoveringer

Tatoveringsfarver består af en opløsning af farvekorn, som prikkes i huden under tatovering. Farvekornene i tatovering er så store at huden ikke kan skille sig af med dem. Ved hjælp af Laser rammer vi farvekornene med en kraftig og kortvarig lysstråle, som bliver omdannet til varme under huden. Lysbølgerne medfører at farvekornene sprænges i små stykker og så kroppen kan ved hjælp af lymfesystemet komme af med dem.

I WOW Effect bruger vi den nyeste teknologi til tattoo fjernelse som kaldes Pico Laser. Pico lasere arbejder så hurtigt at hastigheden bliver målt i Pico sekunder. Dette betyder at dine tatoveringer bliver fjernet mere effektiver og hurtigere med laser. Du undgår langvarige og unødvendige laser behandlinger, og der er lavere risiko for skader på huden med ardannelse, og din hud heler hurtigere op.

Når vores laser i WOW Effect rammer huden på det behandlede område med Laser stråler, bliver huden umiddelbart hvid som vi kalder ”frosting”. Reaktionen skyldes, at der sker en fordampning af vand i overhuden, når farvekornene i tatoveringen eksploderer ved varmeudviklingen. Der kan undertiden komme små sår, hvis varmeudviklingen har været særlig høj.

Vores dygtige kosmetiske sygeplejerske vil rådgive dig så du får en behagelig og tryg oplevelse, og at din hud bevarer sin naturlighed efter endt forløbet. Dette er især vigtigt hvis du gerne vil genopføre en ny tatovering på dette område.

Vores kosmetiske sygeplejerske har flere års erfaring med udførelse af permanent makeup, derfor har vi i WOW Effect god indsigt i fjernelse af permanent makeup. Her er det vigtigt at tattoo fjernelse med laser er så skånsom som muligt så der ikke dannes arvæv eller fremkommer hypo- eller hyperpigmentering.

1. Inden laserbehandling

Inden laserbehandlingen får du tilsendt flere oplysninger om selve laserbehandlingen og de forholdsregler du skal tage før og efter laserbehandlingen. Umiddelbart inden laserbehandlingen foretager vi forundersøgelse, rådgiver dig og lægger et individuelt behandlingsforløb i samarbejde med dig. Vi tager billeder af dine tatoveringer og desinficere huden.

2. Laser behandling

Inden laserbehandlingen får du tilsendt flere oplysninger om selve laserbehandlingen og de forholdsregler du skal tage før og efter laserbehandlingen. Umiddelbart inden laserbehandlingen foretager vi forundersøgelse, rådgiver dig og lægger et individuelt behandlingsforløb i samarbejde med dig. Vi tager billeder af dine tatoveringer og desinficere huden

3. Efter laserbehandling

Efter endt laserbehandling smører vi tatoveringsområdet med en desinficerende aftercare creme.

“Frosting” af huden forsvinder et par timer efter behandlingen, og din hud vil være hævet, varmt, rødt i nogle dage, og du kan føle en brændende fornemmelse omkring tatoveringen og der kan forekomme små blødninger og vabler. Disse reaktioner er normale og midlertidige.

Der bliver normalt dannet skorper på det behandlede område som tager 1-2 uger om at hele op. Risikoen for infektion er normalt lille, hvis du følger de instruktioner som vores sygeplejerske giver dig.

Det er vigtigt, at området overhovedet ikke får sol de efterfølgende 3-4 uger. Herefter er det nødvendigt at anvende en solcreme med faktor 50 for at beskytte huden.

De følgende dage er huden øm og du kan mærke en brændende eller prikkende fornemmelse i huden. Du kan med fordel tage en smertestillende medicin, hvis det er nødvendigt. Du kan også opleve at din hud klør, er tør og skaller af i det behandlede område. Du kan massere området med en mild creme uden parfume med fx aloe vera.

Laserbehandlingerne skal udføres med et interval af 6 – 8 uger for at give det bedste resultat. Efterhånden bliver din tatovering afbleget men det sker trinvist i løbet af dit behandlingsforløb. Huden kan blive afbleget på det behandlede område, men din normale hudfarve vil i de fleste tilfælde vende tilbage efter nogle måneder. Normalt kræves der mellem 8 – 12 laserbehandlinger for at få fjernet eller fadet tatoveringerne. Vi kan dog fjerne nogle områder af tatoveringer, hvis I ikke ønsker at få hele tatoveringen fjernet, eller bare fade dem lidt.

Kontakt os for uforpligtende snak

Vores dygtige behandler står klar til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have omkring hårfjerning.
Vi giver altid ærlig og kompetent vejledning med udgangspunkt i dine ønsker og behov.
Du kan kontakte os på telefon 21 83 53 50 eller på mail contact@woweffect.dk.

Spar 20% alle dage på alle behandlingerSe mere!
+ +